Меню
Your Cart

Задвижвания

Производител: Hörmann
Задвижване за гаражни врати ProMatic 4Задвижванията за гаражни врати ProMatic са оборудвани с доказалата се техника на Hörmann – като всички превъзходни задвижвания на Hörmann. Това гарантира надеждна функция на атрактивна цена. При гаражите без достъп до електричество също не трябва да се отказвате..
655.00лв
Производител: Hörmann
Задвижване за гаражни врати SupraMatic 4Тази комбинация от скорост и удобство ще Ви очарова. Вашата гаражна секционна врата се отваря по-бързо и можете да влезете в гаража си директно от улицата. Вече няма да пожелаете да се откажете от комфортните функции като допълнителна височина на отваряне, нап..
930.00лв
Производител: Hörmann
Задвижване за плъзгащи се врати LineaMatic за плъзгащи се врати, вкл. дистанционно управление HS 5 BS с черна повърхност до макс. 2000 мм височина на вратата и макс. 6000 мм широчина на вратата до макс. 300 кг тегло на крилото плавно стартиране и плавно спиранеВ посочената цена не са включен..
715.00лв
Производител: Hörmann
Задвижване за еднокрили или двукрили врати RotaMatic 2 за врати с 2 крила, вкл. дистанционно управление HS 5 BS с черна повърхност за врати с 2 крила до макс. 2000 мм височина на вратата и макс. 2500 мм ширина на крилото до макс. 220 кг тегло на крилото плавно стартиране и плавно спир..
1,075.00лв
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)