Меню
Your Cart

За нас

Уважаеми посетители добре дошли в сайта на
Burgas Doors BG
!

Имаме удоволствието да представим на вашето внимание профила на нашата компания Роял Клима ЕООД

Компанията е основана през 1990г. Специализирана в следните основни дейности:

  • Проектиране, продажба, монтаж и сервизиране на на климатични, хладилни и вентилационни системи;
  • Проектиране, доставка и монтаж на автоматични, промишлени, гаражни, пожароустойчиви, метални, входни и интериорни врати. Автоматизация за портали и системи за контрол на достъп;
  • Проектиране и изграждане на системи за инфрачервено подово отопление, отоплителни кабели и антиобледенителни инсталации за рампи, водостоци и покриви;
  • Извършваме гаранционно и извънгаранционно, аварийно, абонаментно обслужване и сервиз на всички продукти, които предлагаме.

Компанията разполага с висококвалифицирани специалисти - дипломирани инженери специалност ОВК, КИПиА, сервизни техници, професионални монтажисти.

Роял Клима ЕООД е регистрирана в браншовата камара по машиностроене с лиценз №48.

Разполагаме със собствен шоурум, нов автопарк, в процес на изграждане е собствена производствено-складова база разположена на площ 4000 м2 в СПЗ на гр.Бургас.

Компанията е дистрибутор за региона на Mitsubishi Electric Air Conditioners и Daikin Airconditionning, Hörmann-врати за дома и индустрията, Dorma-техника за врати, Daewoo Enertec-системи за подово отопление, антиобледенителни инсталации за рампи, водостоци и покриви.

Всеки закупен от нас продукт е с оригинална гаранция от производителя за качество на изработка и монтаж ISO 9000.